FOMEI 8x56 LEADER FMC dalekohled

Úvod / e-shop / DALEKOHLEDY / FOMEI 8x56 LEADER FMC dalekohled

expedice obvykle do 24 hodin

 

Dárek: Poukaz v hodnotě 500,- Kč
6350
Skladem: 1ks
KS
  • EAN: 8590385718512

Dalekohled DCF konstrukce pro náročné uživatele

výprodej

Kategorie High resolution, polycarbonové tělo, plněný suchým dusíkem, voděodolný, prachuvzdorný ,čočky s Phaze MC-multicoating, Bak4 hranoly, centrální dioptrická korekce

Dalekohled LEADER DCF je určen pro náročné uživateleˇa profesionály. Povrchová úprava čoček FMC zajišťuje vysokou ostrost a světelnost optiky dalekohledu v kategorii High resolution. Hranoly vyrobené z materiáliu BaK4 jsou rovněž opatřeny povrchem Phace coating. Konstrukce optické soustavy zajušťuje široký úhel záběru. Světlenost optiky Leader umožňuje pozorování i v nejnáročnějších podmínkách včetně nočního pozorování.

Dioptrické nastavení je integrováno do centrálního ostření. To umožňuje snadnější a přesnější zaostření pro daného pozorovatele. Dalekohled ostří již od 3m! Krytky dalekohledu jsou opatřeny praktickými úchyty, takže nehrozí jejich ztráta. Dalekohled je plněn suchým dusíkem, to zabezpečuje jeho voděodolnost i prachuvzdornost. Při náhlé změně teploty nehrozí vnitřní rosení dalekohledu. Tělo dalekohledu je vyrobeno z polycarbonátu, který zajišťuje dokonalou pevnost těla. Dalekohled je opatřen masívním pogumováním, které jej chrání před poškozením. Dalekohled je dodáván včetně pouzdra a popruhu.

Parametr Hodnota
Zvětšení 8
Průměr objektivu 56mm
Zorný úhel 6,1°
Zorné pole v 100m 107m
Minimální ostřicí vzdálenost 3m
Relativní světelnost 49
Optický výstup 7mm
Sklo hranolu BaK4
Úprava čoček FMC
Dioptrická korekce ±3dpt
Stativový závit ano/yes
Šířka 145mm
Délka 165mm
Hmotnost 1060g

DALEKOHLEDY FOMEI 8x56 LEADER FMC dalekohled

1.Zakázka2.Fotografie3.Nastavení4.Přehled5.Platba6.Doprava7.Registrace8.Dokončení